Skip to main content

Klankschaal Behandelaar

De herkomst van klankschalen:
Klankschalen komen uit het Himalaya gebied.
De schalen bestaan uit verschillende metalen die elk hun eigen klank voortbrengen.
Deze klanken trillen door in het lichaam en zorgen voor bijzondere effecten.

De uitwerking van klankschalen
In het Westen krijgt het gebruik van klankschalen krijgt steeds meer bekendheid. Met name in Duitsland wordt er al enige jaren gebruik van gemaakt in o.a. verzorgingsinstellingen. Ook wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de uitwerking van klankschalen op het lichaam. Ook daaruit blijkt de positieve uitwerking.
Het belangrijkste is echter de beleving van zowel de cliënt als de behandelaar. Voor beiden kan het gebruik een ingang zijn naar diepere lagen van ons Bewustzijn. Het ontsluiten van deze diepere lagen is van onschatbare waarden voor de mens.
Er is namelijk een enorme potentie aanwezig in ieder mens op dieper gelegen lagen van ons Bewustzijn. Als we hier mee in contact komen gaat de energie die daar aanwezig is stromen. Deze energie heeft kwaliteiten, het zuivert, vitaliseert. Daardoor kunnen we ons ontdoen van vermoeidheid, stress en gaat de creativiteit en levensvreugde weer stromen.

Duo sessie wordt op afspraak ingepland in eigen praktijk.
                       Jeannette werkzaam op locatie bij de ViVa Zorggroep Waterrijck – training voor de medewerkers vanuit alle disciplines ” Aandacht voor Lichaam & Geest.